Verhuur

Verhuur gebouw

De Harmonie bezit een eigen verenigingsgebouw op Nudepark 175 in Wageningen. Hier hebben we alle voorzieningen voor muziekles, repetities, borrels en vergaderingen.

Op het moment hebben we een grote zaal, waarin orkesten, bands en koren kunnen repeteren. Daarnaast kunnen in een kleinere ruimte muziekles en repetities in ensembles worden gegeven. Aan de bar kan gezellig worden geborreld.

De Harmonie geeft les aan vele leerlingen en ook diverse bandjes, koren en andere groepen maken gebruik van ons gebouw. We zijn hard bezig met het voorbereiden van een verbouwing, zodat we een extra leslokaal kunnen realiseren,

Heeft u interesse in het huren van een ruimte in ons verenigingsgebouw? Neem dan contact op met Almer van Belzen (zie contact)

Zanginstallatie


Wilt u een of meerdere (zang)solisten uitversterken tijdens uw concert dan kunt u de eenvoudig te bedienen zanginstallatie onze vereniging huren vanaf 40 euro. 4 Stuks kwalitatief aantrekkelijke microfoons zijn eventueel ook voor instrumentale solo’s in te zetten. De set wordt compleet geleverd in stevige transport boxen met de benodigde kwaliteitsbekabeling en pluggen en statieven.

Zangset: Tot 4 stuks zangmicrofoons Shure SM58 op statief, twee stuks passieve speakers 150 watt Paevy op statief, 4 kanaals powermixer Peavy XM4.

Indien u de zangset wilt huren kunt u contact opnemen met Almer van Belzen (zie contact) om te reserveren. Bij afhalen dient u het verhuurformulier ingevuld in te leveren. Hierin staat ook het reglement vermeld.


Lessenaarverlichting

Lessenaarverlichting creëert sfeer en de muzikanten kunnen hun bladmuziek zo ook veel beter zien. U kunt de lessenaarlampjes van onze vereniging huren vanaf 35 euro. Er zijn maximaal 90 lampjes om uw gehele orkest te voorzien. De set wordt geleverd compleet met zwarte stekkerblokken en haspels verpakt in stevige transport dozen. Eventueel is de set uit te breiden met een 4-kanaals dimmer die handmatig, maar ook via een lichttafel via DMX kan worden bediend. U kunt zo tot 4 groepen of solisten individueel van licht voorzien.

Set 90 lampjes: 90 Stuks zwarte lessenaarverlichting met 40 watt gloeilampje, 20 reserve gloeilampjes en 20 stuks zwarte contactdozen elk met 6 aansluitingen. Verpakt in twee gesloten transportkisten voorzien van beschermende binnenbekleding. Daarbij 2 kabelhaspels van 20 meter elk met 4 eaarde aansluiting. Max. Belastbaarheid 3000 en 2200 Watt.

Set 45 lampjes: 45 Stuks zwarte lessenaarverlichting met 40 watt gloeilampje, 10 reserve gloeilampjes en 10 stuks zwarte contactdozen elk met 6 aansluitingen. Verpakt in een gesloten transportkisten voorzien van beschermende binnenbekleding. Daarbij 1 kabelhaspels van 20 meter met 4 geaarde aansluiting. Max. Belastbaarheid 3000 Watt.

Indien u lessenaarverlichting wilt huren kunt u contact opnemen met Almer van Belzen (zie contact) om te reserveren. Bij afhalen dient u het verhuurformulier ingevuld in te leveren. Hierin staat ook het reglement vermeld.


Instrument verhuur voor leden

Leden kunnen een instrument huren bij “De Harmonie”, mits het instrument beschikbaar is. Wel is de bedoeling dat het lid na een tijdje overstapt op een eigen instrument, zodat nieuwkomers gebruik kunnen maken van de instrumenten van de vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur.

Voor de voorwaarden en formulieren betreffende huur van instrumenten, zie: Formulieren