Jubilaris Daniëlle al 25 jaar lid!

Bij “De Harmonie” hebben we veel trouwe leden die jarenlang lid blijven. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Dit jaar is Daniëlle 25 jaar bij de vereniging. In die tijd heeft ze ontzettend veel voor de vereniging gedaan. Zo heeft ze in het bestuur gezeten, de Anjeractie gecoördineerd en doet ze de bibliotheek en de ledenadministratie. Ze is altijd enthousiast en betrokken en denkt graag mee. Dankjewel voor deze mooie jaren, Daniëlle!

Helaas was er geen nieuwjaarsborrel om haar in het zonnetje te zetten, dus brachten we het feestje bij haar thuis!

Veel geslaagden voor het muziekexamen!

Er zijn weer een aantal kanjers geslaagd voor hun muziekexamen. Tim heeft zijn A diploma behaald, Koen, Jelke en Freya hun B diploma en Sam heeft nu zijn C op zak. Top gedaan allemaal!

Jelke slaagde voor zijn B examen met bijna een 9!