Orkesten

Alleen muziek maken is leuk, maar samen spelen nog veel leuker. Zodra je een paar noten kunt laten horen, kun je bij “De Harmonie” al in een orkest meedoen. Er zijn 3 orkesten, van beginners tot gevorderden.

De Aanzet is het beginnersorkest. Hier spelen leerlingen die een paar maanden les hebben en naar hun A-diploma toewerken. Preludium is voor meer gevorderde leerlingen, die hun A-diploma hebben behaald. Op het moment spelen wel 40 leerlingen in Preludium! Als je in bezit bent van minimaal een B-diploma, dan ben je van hare werkom in Het Orkest. In Het Orkest spelen zo’n 40 leden van allerlei leeftijden.

In het Orkesten menu kun je meer informatie vinden. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden om onze orkesten te versterken.