Donateurs

De Harmonie is een muziekvereniging die belangrijk is voor Wageningen: voor het publiek door het geven van concerten en optredens, voor de leden door muzikale vorming en verenigingsactiviteiten. De contributie van de leden kan zeker niet alle kosten dekken voor de vele instrumenten, voor het onderhoud en de vaste lasten van de repetitieruimte, voor de dirigenten en voor andere zaken zoals vervoer naar concerten.

Wilt u uw steentje bijdragen? Vul het donateurs formulier in om donateur te worden. Dit formulier kunt u hier vinden als download, of u kunt het direct online invullen. U bent van harte welkom en ontvangt als donateur elk jaar een uitnodiging voor een van onze grote concerten. Bij een jaarlijkse donatie van 20 euro of meer krijgt u zelfs een kaartje gratis! Mocht u als bedrijf of instantie De Harmonie willen steunen, dan is het het overwegen waard om u aan te sluiten bij de Club van 100!