Steun Ons

Vrienden van de “Harmonie”

De Harmonie is een muziekvereniging die belangrijk is voor Wageningen: voor het publiek door het geven van concerten en optredens, voor de leden door muzikale vorming en verenigingsactiviteiten. De contributie van de leden kan zeker niet alle kosten dekken voor de vele instrumenten, voor het onderhoud en de vaste lasten van de repetitieruimte, voor de dirigenten en voor andere zaken zoals vervoer naar concerten.

Club van 100

Ziet u ook het belang van een dynamische harmonievereniging in Wageningen, gemaakt door en voor Wageningen, om toon te zetten in de gemeenschap? Sluit u aan bij de Club van 100!

Wij vragen bewoners en bedrijven in Wageningen e.o. om als vriend bij te dragen aan hun stedelijke muziekvereniging. De droom van de vereniging is om ook over 50 jaar nog een prominente rol in het Wageningse muziekleven te kunnen spelen! Om die droom in de komende jaren werkelijkheid te maken hebben we nieuwe vrienden nodig! We zijn op zoek naar minimaal 100 personen of instellingen die onze vereniging financieel willen steunen; zij zullen onze vrienden Club van 100 zijn, een bouwsteen van onze droom.

Wat is de Club van 100?
De Harmonie wil laagdrempelig blijven en wil daarom haar contributie zo laag mogelijk houden. Blaas- en slagwerkinstrumenten zijn echter kostbaar in aanschaf en onderhoud. Een vereniging als de onze kan dan ook niet alleen bestaan van contributies.

Wij kennen verschillende type vrienden
De donateur: Wilt u uw steentje bijdragen op basis van eigen capaciteit, maar minder dan 50 euros per jaar? Dat kan zeker! Vul het donateurs formulier in, dat kunt u  direct online invullen. U kunt zelf bepalen hoeveel u wilt bijdragen.

Doneert u jaarlijks een bijdrage van 50,- ( vijftig euros) of meer, dan zien wij u als vriend van onze Club van 100! 

Daar staat natuurlijk ook iets tegenover:

– een uitnodiging met één vrijkaart voor al onze eigen concerten vanaf 20 Euro vaste jaarlijkse bijdrage

– ontvangen van een advertentie pakket, afgestemd op de hoogte van uw vaste jaarlijkse bijdrage vanaf 50 Euro

Wilt u meedoen met de Club van 100? 

Graag bespreken wij het lidmaatschap van de CLUB VAN 100 met u. Hiervoor kunt u contact opnemen met het bestuur: vrienden@harmoniewageningen.nl Het vrienden formulier kunt u hier vinden als download, en hier als u het direct online wilt invullen.

Het vrienden formulier kunt u hier vinden als download, en hier als u het direct online wilt invullen.