De Aanzet en Preludium

De Aanzet en Preludium

De Aanzet staat onder leiding van Gerda Baggermans, Preludium wordt gedirigeerd door Bert Baggermans

Het Orkest

Het Orkest

Het Orkest staat onder leiding van Jurgen Nab

 

Muziekles

Een instrument leren bespelen bij “De Harmonie”

“De Harmonie” heeft een groot aantal muzikanten in opleiding. Er zijn twee opleidingsorkesten waar zowel kinderen als volwassenen in spelen: De Aanzet en Preludium. De samenstelling van de orkesten verandert elk jaar vanwege de doorstroming. Elk jaar gaan er weer een aantal leerlingen op examen en schuiven zij vol trots een orkest door. Het nieuwe seizoen start weer met een enthousiaste groep die samen met veel plezier muziek maken.

Om in een orkest te kunnen spelen heb je lessen nodig. De Harmonie heeft een aantal docenten waar je wekelijks les kunt krijgen.

Er wordt tijdens de lessen toegewerkt naar een muziekexamen. Al snel kun je meedoen in het eerste orkest De Aanzet. Het uiteindelijke doel is om mee te kunnen spelen met Het Orkest. Voordat je een instrument gaat bespelen kun je eerst een cursus Muziek Maak Je Zelf volgen bij “de Harmonie.”

Muziekles is niet alleen voor kinderen, volwassen leerlingen zijn ook van harte welkom! In onze orkesten vind je een aantal mensen die op volwassen leeftijd zijn begonnen en nu met veel plezier muziek maken. Ook als je al een instrument bespeelt en elders les hebt ben je van harte welkom mee te komen doen.

Bij “De Harmonie” bestaat de mogelijkheid sommige instrumenten te huren, de kosten hiervoor zijn € 7,50 per maand. Zie voor verder regelingen bij Lid worden.

Meer informatie over lessen en meedoen: Gerda Baggermans, 0318-636649