Wizards, Castles and Dragons

Ga op een magische muziekreis met de drie orkesten van “De Harmonie” Wageningen!

Tijdens dit wonderlijke concert word je meegevoerd door de magische klanken van beginnersorkest De Aanzet, gevorderden orkest Preludium en het groot Orkest. Vlieg mee op de klanken van Harry Potter en tem je eigen draak met How To Train Your Dragon. Een prachtige belevenis voor jong en oud.

Een bijzondere gast maakt de middag extra magisch … De speciale act begint om 15.30 uur op het plein voor de Junushoff, dus zorg dat je op tijd bent!

Het concert begint 13 november om 16:00 uur. Kaartjes zijn €12,50 voor volwassenen, en €6,25 voor kinderen 1/m 12 jaar en 65+. Droom mee en bestel nu kaartjes via de onderstaande knop:

Speel je zwaar koper, slagwerk of een ander instrument? Kom dan donderdag avond 20:00 eens kijken bij ons orkest!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Theater van de Bloem
De Serre van Cleopatra