Potgrond actie

De potgrondactie is afgelopen. Hartelijk dank voor uw bestelling en uw steun! Op 6 maart zal uw bestelling bij u thuis worden afgeleverd. Heeft u de actie gemist? Volgend jaar zijn we er weer!

Pokon Biologische Potgrond

De jaarlijkse potgrondactie van Stedelijke Muziekvereniging “De Harmonie” is weer van start gegaan! Via de bovenstaande knop kunt u online uw bestelling plaatsen. Met uw aankoop steunt u niet alleen onze vereniging, uw aankoop heeft ook voor u veel voordelen. De zakken Pokon Biologische Potgrond zijn namelijk goedkoper dan in de winkel en worden binnen de gemeentegrenzen van Wageningen ook nog eens op 6 maart gratis thuisbezorgd. Zo fleurt u moeiteloos uw tuin op. Daarnaast is de potgrond van uitstekende kwaliteit en geproduceerd met de grootste zorg voor de natuur. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

En dat is nog niet alles! Bij uw aankoop ontvangt u voor iedere zak potgrond een kortingsbon van 1 euro, te besteden bij tuincentrum de Oude Tol.

Planet proof gedroogde kippenmest is uitverkocht

Bemesting van uw tuin is erg belangrijk om lang te kunnen genieten van uw planten. Daarom hebben we bij “De Harmonie” een primeur tijdens de potgrondactie: gedroogde kippenmest, rechtstreeks van de boerderij! Deze planet proof mest is een lokaal product en komt uit een duurzame stal.  In de ronde stal, waar deze mest vandaan komt, leven de kippen met veel ruimte om te scharrelen. Ze kunnen elke dag naar buiten in de bosrand of de zandbak. Daarom heeft deze stal 3 sterren van het  Beter Leven Keurmerk. Omdat er energiezuinig gewerkt wordt en met zo min mogelijk grondstoffen en emissie, draagt het bedrijf het “planetproof” keurmerk. De mest is niet alleen goed voor uw planten, maar ook voor bodemleven en insecten! Door het overweldigende succes is de mest uitverkocht.

Let op! De kippenmest van Pluimveehouderij Verbeek Vaassen is een geconcentreerde meststof voor uw tuin. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door. De mest wordt direct door de boerderij aangeboden, dus niet via de Oude Tol.

Bestellen en bezorging

Woont u binnen het postcodegebied van Wageningen en wilt u online een bestelling plaatsen, klik dan op de knop “Bestellen”. U komt dan op een vervolgpagina waar u in enkele duidelijke stappen de bestelling kunt voltooien. Bestellingen geplaatst tot 27 februari kunnen wij in behandeling nemen.

Woont u niet binnen het bezorggebied van deze actie, dan zijn wij helaas door de geldende maatregelen niet in de mogelijkheid uw online bestelling in behandeling te nemen. Wellicht kunt u dan in overleg met een van onze leden uw bestelling toch doorgeven. Bezorging vindt plaats op 6 maart.

Hartelijk dank voor uw aankoop!