Potgrond actie

Potgrond actie banner met een schep aarde. De potgrond is 6,50 per zak. Bij aankoop van 4 zakken of meer is de potgrond 5,50 per zak. De kippenmest is 6 euro voor een zak van 4 kilo en 11 euro per zak van 10 kilo.

Hartelijk dank voor uw bestelling!

De potgrondactie was weer een groot succes. Honderden zakken zijn bij mensen thuis afgeleverd en ook bij de oude tol is er nog veel verkocht. Door de vogelgriep mocht de kippenmest helaas nog niet bezorgd worden. Klanten hebben hierover een mail ontvangen.

Pokon Biologische Potgrond

De jaarlijkse potgrondactie van Stedelijke Muziekvereniging “De Harmonie” is weer van start gegaan! Via de bovenstaande knop kunt u online uw bestelling plaatsen. Met uw aankoop steunt u niet alleen onze vereniging, uw aankoop heeft ook voor u veel voordelen. De zakken Pokon Biologische Potgrond zijn namelijk goedkoper dan in de winkel en worden binnen de gemeentegrenzen van Wageningen ook nog eens op 12 maart gratis thuisbezorgd. Zo fleurt u moeiteloos uw tuin op. Daarnaast is de potgrond van uitstekende kwaliteit en geproduceerd met de grootste zorg voor de natuur. Goed voor het milieu en uw portemonnee. De potgrond is afkomstig van Tuincentrum de Oude Tol.

Planet proof gedroogde kippenmest

Bemesting van uw tuin is erg belangrijk om lang te kunnen genieten van uw planten. Daarom hebben we bij “De Harmonie” een primeur tijdens de potgrondactie: gedroogde kippenmest, rechtstreeks van de boerderij! Deze mest met planet proof label is een lokaal product en komt uit een duurzame stal. In de ronde stal, waar deze mest vandaan komt, leven de kippen met veel ruimte om te scharrelen. Ze kunnen elke dag naar buiten in de bosrand of de zandbak. Daarom heeft deze stal 3 sterren van het  Beter Leven Keurmerk. Omdat er energiezuinig gewerkt wordt en met zo min mogelijk grondstoffen en emissie, draagt het bedrijf het “planetproof” keurmerk. De mest is niet alleen goed voor uw planten, maar ook voor bodemleven en insecten!

Let op! De kippenmest van Pluimveehouderij Verbeek Vaassen is een geconcentreerde meststof voor uw tuin. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door. De mest wordt direct door de boerderij aangeboden, dus niet via de Oude Tol.

Bestellen en bezorging

De potgrond is inmiddels afgeleverd. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u mailen naar bestuur@harmoniewageningen.nl. Door de vogelgriep mocht de kippenmest helaas nog niet bezorgd worden. Klanten hebben hierover een mail ontvangen.

Hartelijk dank voor uw aankoop!