Potgrond actie

Bestellen kon dit jaar tot 24 februari. Bestellingen worden op zaterdag 2 maart gratis bij u thuisbezorgd. Dat is wel zo makkelijk! Woont u buiten Wageningen en/of heeft u de bestelperiode gemist, komt u dan op 2 maart langs bij tuincentrum de Oude Tol. Daar zullen we de twee soorten potgrond en de dahlia knollen aanbieden bij onze stand. De kippenmest is dan helaas niet verkrijgbaar.

Pokon Biologische Potgrond

Natuurlijk kunt u de Pokon Biologische Pogrond weer voordelig bij ons bestellen. Een zak bevat 40 liter. Bestelt u 4 zakken of meer, dan krijgt u nog eens extra korting! De potgrond is geproduceerd met de grootste zorg voor de natuur. Goed voor het milieu en uw portemonnee. De potgrond is afkomstig van Tuincentrum de Oude Tol.

Pokon Biologisch Turfvrije Potgrond

Liever een potgrond die geen grondstoffen afkomstig van veen bevat? Dit jaar is de Pokon Turfvrije potgrond voor het eerst bij ons verkrijgbaar. De potgrond bevat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zoals kokosgruis, schors, houtvezel, compost en rijstkaf. In dit product zitten geen grondstoffen afkomstig van veen. Deze combinatie van grondstoffen zorgen voor een goede wortelontwikkeling. Bovendien neemt het snel water op. In de potgrond zit voeding voor 100 dagen! Uiteraard ook extra voordelig geleverd tijdens onze actie en afkomstig van De Oude Tol.

Planet proof gedroogde kippenmest

Bemesting van uw tuin is erg belangrijk om lang te kunnen genieten van uw planten. Daarom hebben we bij “De Harmonie” opnieuw gedroogde kippenmest aan te bieden. Rechtstreeks van de boerderij! Deze mest met planet proof label is een lokaal product en komt uit een duurzame stal. In de ronde stal, waar deze mest vandaan komt, leven de kippen met veel ruimte om te scharrelen. Ze kunnen elke dag naar buiten in de bosrand of de zandbak. Daarom heeft deze stal 3 sterren van het  Beter Leven Keurmerk. Omdat er energiezuinig gewerkt wordt en met zo min mogelijk grondstoffen en emissie, draagt het bedrijf het “planetproof” keurmerk. De mest is niet alleen goed voor uw planten, maar ook voor bodemleven en insecten!

Let op! De kippenmest van Pluimveehouderij Verbeek Vaassen is een geconcentreerde meststof voor uw tuin. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door. De mest wordt direct door de boerderij aangeboden, dus niet via de Oude Tol.

Dahlia Topmix Knollen

Nieuw in ons assortiment! Met deze knollen zet u in een handomdraai je tuin in bloei. Iedere zak bevat 3 verschillende felgekleurde dahlia’s. Deze kunt u na de vorst in het voorjaar planten. Zo heeft u er deze zomer al plezier van!

Bestellen en bezorging

De online bestelperiode is afgelopen. Uw bestelling wordt op zaterdag 18 februari gratis bij u thuisbezorgd. Dat is wel zo makkelijk! Woont u buiten Wageningen, komt dan op 18 februari langs bij tuincentrum de oude tol. Daar zullen we de twee soorten potgrond en de dahlia knollen aanbieden bij onze stand. De kippenmest is dan helaas niet verkrijgbaar.

Geen potgrond nodig en/of wilt u ons op een andere manier steunen, kijk dan eens op https://harmoniewageningen.nl/donateurs/